Tyypit bingopelejä

Voit pelata useita erilaisia ​​bingopelejä, mutta kaksi peliä on paljon suosittuja.

Kaksi suosittua bingopelejä ovat 90-pallon bingo ja 75-pallon bingo. Pelien välillä ei ole paljon eroa, paitsi että 90-pallon bingossa on enemmän numeroita.

75-pallon bingopelissä ilmoitetaan yhteensä viidenkymmenenviiden numerot viidessä viidessätoista numeron sarakkeessa. Seitsemänkymmentä viiden pallon version kortilla on kaksikymmentäviisi neliötä, jotka koostuvat viidestä viiden ja viiden alakulman muodostamisesta. Kortin numerot valitaan satunnaisesti yhdestä viiteenkymmeneen viiteen. Näillä kortteilla on myös koodi, joka on painettu niihin vahvistamista varten.

Bingon toista versiota kutsutaan yhdeksänkymmentä pallon versiota, tätä bingon versiota pelataan yleensä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa. Tämän bingon version kortteja kutsutaan lipuksi. Nämä liput koostuvat kolmesta rivistä ja yhdeksästä sarakkeesta. Nämä liput kuuluvat korttiin, joka koostuu kuudesta lipusta. Jokaisesta riveestä yhdeksästä neliöstä viisi niistä on numeroita yhdestä yhdeksänkymmentä, kun taas toiset ovat tyhjiä.

Jokaisella yhdeksänkymmentä pallon bingonkielellä on kolme voittokuvaketta, mikä tarkoittaa kolme mahdollisuutta voittaa. Nämä mahdollisuudet ovat joko yhden, kahden tai kolmen vaakalinjan kautta. Täydellinen talo kutsutaan, kun kolme vaakasuoraa viivaa valmistuu. Jokaisesta voittokuvasta on erillinen palkinto.

Suurin ero yhdeksänkymmentäluvun bingon ja seitsemänkymmentäviisi pallon bingon välillä on, että yhdeksänkymmentä pallon bingossa voi olla kolme voittajaa yhdessä ottelussa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*