Pelin Tarkastelu – FIFA 18

FIFA 17 sai käyttöönoton täysimittaisen tarinatilan – The Journey -, joka oli välitön osuma. FIFA 18 ottaa tilan kokonaan uudelle tasolle

Toinen alue, jolla on ollut huomattava parannus, on pelin grafiikka. FIFA 17 sai käyttöön EA: n arvostetun Frostbite-moottorin, ja se oli jo kauniin näköinen peli. Jotenkin FIFA 18 voi näyttää entistäkin paremmalta. Kuvat ovat tyylikkäitä ja selkeitä, ja kaikkein elävinä animaatioita, joita olemme nähneet jalkapallopelissä, ja on olemassa upeita pelaajien kuvioita.

Keskeinen Offline-tila – Ura-tila, jossa voit hallita seurakuntaa pelien pelaamisen ohella – on myös havainnut pieniä parannuksia. Näihin kuuluu Bioware-tyyppisten vuorovaikutteisten vuoropuhelupyyntöjen lisääminen halutuilla signeeilla, jotka antavat mielenkiintoisen pyörimisen liiketoiminnan ja luovat dramaattisemman tunteen.

Online pelattavuus tuottaa saman jännityksen. Kuitenkin palvelinvirheet, mikä tarkoittaa, että tuloksia ei tallenneta, on todistettu jo.

FIFA 18-pelin kattavaa tarkastelua varten suosittelemme seuraamaan seuraavia verkkosivustoja.

FIFA 18 Review

Jalkapallo-ottelujen sijoittaminen? Unibet jalkapallo live voit lukea viimeisimmät tulokset, uutiset, arvostelut ja isojen otteluiden analyysi. Paras kertoimet kaikilla markkinoilla ja ilmaiset vinkit alan asiantuntijoilta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*