Tyypit Solitaire-korttipelejä

Solitaire viittaa mihin tahansa yksittäiselle pelaajalle suunniteltuun korttipeliin. Useimmissa solitaire-peleissä pelaaja käyttää tavallista 52-korttipakettia, joka toimii sarjan näytöillä ja olosuhteilla voittopisteen saavuttamiseksi.

Klondike
Klondike on solitaire-mallin lopullinen muoto. Soitin sekoittaa kannen ja asettaa seitsemän pinoa kasvot alas-kortit – yksi kortti ensimmäisessä ja jokaisessa seuraavassa pino yksi kortti suurempi kuin edellinen.

Golf
Golfissa pelaaja sekoittaa kannen ja laatii seitsemän viiden kortinpalsta kustakin, ylöspäin. Sitten pelaaja kertoo yhden kortin kannen loppuosasta ja asettaa sen sivulle perustana. Tavoitteena on saada kaikki seitsemästä pylväästä olevat kortit tuolle säälle, ennen kuin pelaaja voi vetää kannen loppuosan.

Hämähäkki
Hämähäkki sisältää kaksi korttipakettia, jonka pelaaja sekoittaa yhteen. Sitten pelaaja käsittelee 10 sarakkeen korttia, joista jokaisella on yläkortti ylöspäin. Yläpuolella olevia kortteja voidaan siirtää minkä tahansa muun kortin päälle, joka on sama kuin yhden parin.

Monte Carlo
Monte Carloilla pelaaja sekoittaa kannen ja asettaa 25 korttia ylöspäin viidessä viidessä rivissä, muodostaen neliön.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*